donderdag 18 maart 2010

Dag 19: Esfehan






VRIJE DAG!!!

Het was de laatste dagen een beetje balen omdat ik niet kon mailen of bellen. Ze willen niet dat het volk te veel met internet bezig is en daarom is er niet altijd verbinding. Ik snap niet dat de mensen dit allemaal blijven slikken.
Ook enige spanning in de groep over het zoeken van de hotels. We hebben way-points op voorhand gekregen maar dat is nog maar 1x gelukt. Gevolg: 3u rondrijden in een miljoenenstad. Gisterenavond zat het verkeer hier propvol. De motors liepen heet en de rijders kregen pijn aan hun pols omdat ze constant hun koppeling moesten inknijpen. Mensen zijn zo uitgelaten en willen Nieuwjaar vieren, ze zijn 5 dagen vrij. School 14 dagen. Het is ze gegund maar wij schieten er niet mee op.

Esfehan is een wondermooie Perzische stad, in de stijl van sprookjes van 1000 en 1 nacht.
Vanavond hebben we een afspraak met een Nederlandse vrouw die met een Iranees getrouwd is. Dan kunnen we al onze vragen eens op haar afvuren en dat zijn er veel.

3 opmerkingen:

  1. Dag alletwee,
    wat een cultuurverschillen, wat een aanpassingen in doen en denken. Moet vermoeiend zijn maar ook onovertrefbaar wat ervaring en beleving betreft. Blijf voorzichtig,
    carine en co

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Na zand komt zonnenschijn.
    Heerlijke verhalen, ga zo door.
    Joop (www.GoingEast.nl)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. prachtige verhalen wij genieten er echt van.
    Wel oppassen met die blonde lokken die onder de sluier uit komen,naar het schijnt zijn ze daar gek van. :-)
    geniet er van
    Carina en Roger

    BeantwoordenVerwijderen