dinsdag 30 maart 2010

Dag 31: Sukkur-Multan, 450 km

Vandaag rijden we door een vruchtbare streek,gelukkig maar voor de mensen.Provincie PUNJAB. Rijst-en graanvelden,bananen,suikerriet en heb zelfs koreander geroken. Escorte is er ook weer bij. Gisteren heeft Rob het serieus met hen aan de stok gehad 'Leave us alone,go and protect your own people,we don't need protection!' Maar toch stonden ze hier vanochtend stipt om 8u aan hotel. Op deze manier kunnen we ons zin niet doen. Onze band blijft gelukkig hard. Gisterenavond stelden we net voor het slapen gaan vast dat hij terug plat was.Winkels waren gesloten maar toch 2 jongens gevonden die met hun brommertje naar een bandenmaker wilden rijden.Ze hebben er een binnenband in gestopt. Nu mag hij dus zeker niet meer kapot gaan onderweg. Ludo zijn vering is in India aangekomen maar nu aanvaardt het hotel het pakje niet. Dat moet dan weer geregeld worden. Hij zal blij zijn want met momenten ziet hij toch zijne pere. Het moeilijkste stuk hebben we gelukkig wel gehad.

2 opmerkingen:

  1. Hoy Carine ludo en jef Hoop voor ludo da het lukt maar hij zal zijne plan wel trekken zeker.goeie reis nog en doe ludo de goeie dag van mij en jullie natuurlijk ook.
    ludo

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Vandaag is het stuk voor Ludo afgeleverd in het hotel en getekend door Vikas. Nu nog enkele behulpzame handen(niet allemaal tegelijk) en zijn poepeke zal de reis verder wel overleven.
    Groeten van ons allen,
    Jacqueline en Hypolite

    BeantwoordenVerwijderen