dinsdag 2 maart 2010

Dag 3: Hongarije-Serbia 2/3, 600 km

Vanmorgen vroeg uit Budapest vetrokken. Vandaag wacht ons een lange, saaie weg. Via de autostrade naar Servië. Sommigen rijden nu al binnendoor en komen laat in hotel aan. Omdat het nog zo lang rijden is, kiezen wij er voor om het in het begin rustig te houden. We moeten eerst wat wennen. Niet dat we autostrades leuk vinden, integendeel maar om ons nu al af te matten op de slechte wegen binnendoor? En zo veel is hier niet te zien. Grijs,grauw, hier en daar oude huizen en velden. Mensen beginnen er anders uit te zien. Het enige contact dat we tot nu toe hebben is met de tolbeamten en mannen aan de naftstations. Als ze dan vragen 'Where are you going to?' en wij zeggen 'Nepal', dan zie je ze raar opkijken...Ook wel een rare gedachte.
Grensovergang met Servië ging vlot. Vanavond zitten we in een klein hotel op de berg in NIS. Het is al de 2de keer dat we als eersten aankomen maar voor diegenen die Jef beter kennen, is dit geen verrassing, als eerste weg en als eerste thuis.

6 opmerkingen:

  1. Dien kwam vlak achter ons. Hij heeft wel al wat pech gehad. eerst zijn bos sleutels ergens vergeten, gisteren grote lamp kapot. gelukkig heeft hij reserve sleutels

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hey, Ik zit hier in het koude limburg weg te dromen in jullie avontuur.
    Ik wacht tot jullie volgend verhaal.
    groetjes x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jef als eerste.
    Is hij met prulle mannen , mannen van niks op stap?
    Als jullie nog niet weg waren hadden we zoiets van allé wat gaan die doen maar nu we jullie blog zien zijn we een beetje jaloers.
    Groeten,Hilde, Pino en de kids.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. een ver-assing?? ik dacht da Jef gestopt was me roke??

    BeantwoordenVerwijderen