dinsdag 9 maart 2010

Dag10: Cappadocia


VRIJE DAG!!!
We hebben een lange wandeling gemaakt in deze toch wel bijzondere omgeving. Een vulkaanuitbarsting heeft voor dit feeërieke landschap gezorgd. Het komt alleen hier voor. Ik kon en gisteren en vandaag niet voor foto's zorgen. Ze geraken er gewoon niet door. Morgen in ander hotel probeer ik opnieuw.
Toen we 5 jaar geleden ook hier waren, hadden we verschillende contacten gelegd. Voor ons vertrek hebben we enkele foto's ontwikkeld. Vandaag hebben we die mensen terug opgezocht en hun die foto's gegeven. Niet dat ze ons zouden herkennen maar gewoon voor de lol. Natuurlijk kregen we chai en zelfs een kadootje. Opnieuw werden er foto's gemaakt maar of we hier nog gaan terug komen...inshallah!

2 opmerkingen:

  1. Hallo Carine, Jef en Ludo.Fijn om jullie zo te volgen.En Jef gaat het al een beetje beter met je? Nog veel reisplezieren de groeten aan Ludo.Nicole en Herman

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo familie Peeters, we hebben het echt naar ons zin, super! vandaag was de 'max'. Ludo wil al lang bellen maar vindt de juiste tijd niet maar morgen zijn we weer vrij en zal hij om 18u proberen te skypen. Alvast de groetjes. Ja en Jef is gelukkig al terug de ouwe. Hij beleeft hier de tijd van zijn leven. We zijn net aangekomen in ons hotel. Als het niet te laat wordt (de Efes is hier nl. zo lekker) dan geef ik straks uitgebreid verslag en anders morgen.
    En Nicole, doe morgen iedereen de groeten op het wijk. Niet vergeten hè!!!

    BeantwoordenVerwijderen